Kantarell toast

Kantareller finns det gott om den här tiden på året. Så varför inte ta en skogspromenad och plocka på dig lite?


4 portioner

Gula kantareller 40 st färska
Grädde 4 dl
Schalottenlök 2 st
Formfranska 4 st
Persilja 4 msk hackad
(Mozzarella ost)

Gör såhär:
1. Dela och rensa kantarellerna. Finhacka schalottenlöken.
2. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg. Lägg i svampen och salta och peppra lite.
3. Tillsätt lök och hackad persilja. Häll på grädden och låt koka ihop till en stuvning.
4. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.
(Skär några skivor mozzarella ost och lägg över om du vill. Eftersom vi är galna i just mozzarella och hade en förpackning över så testade vi.)




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!