Cupcakes med variation
Muffinssmeten:
Margarin 300 g
Socker 4 dl
Ägg 4
Vaniljsocker 2 tsk
Bakpulver 2 tsk
Mjöl 6 dl
Mjölk 3/4 dl
Citron ca ½ dl saft
Frostning:
Margarin 60 g
Philadelphiaost 100 g
Florsocker 5 dl
Vaniljsocker 1 tsk
Citronsaft efter smak
Gör såhär:
Muffinssmeten:
1. Rör smör och socker vitt och krämigt. Ha sedan ner äggen, ett i taget. Blanda i vaniljsockret, mjölken och citronsaften.
2.Blanda sedan bakpulver och mjöl i en skål brevid, och rör sedan försiktigt ner det i resten av blandningen.
3. Klicka i smeten i formarna, ca 3/4. Ha sedan ner smaksättningarna och tryck till med en sked eller gaffel. Vad du nu är sugen på, tex. bär, frukt, olika sorters choklad, nötter, mandelmassa mm.
4. Grädda mitten av ugnen ca 15-20 min, 200 grader.
Frosting:
5. Rör allting krämigt och bre sedan på de avsvalnade cupcakesen. Dekorera efter fantasin.