Räkbakelse med ostkrokar

En lyxig (och enkel) förrätt att glänsa med. Vill du imponera på gästerna men endå inte orkar lägga ner så mycket tid i köket så passar den här förrätten perfekt. Du kan förbereda den någon dag innan och bara dekorera när det väl är dags att servera. Den hinner då stå sig riktigt saftig och god!


Skriv ut tryck här!
6 portioner


Formfranska
12 skirvor
Majonäs
70 g 
Vispgrädde
¼ dl 
Kalles kaviar
2 msk
Dill
1 msk 
Gräslök
2 msk
Finhackad rödlök
2 msk 


Dekoration

Creme Freish
Ostbågar
Räkor
Svart kaviar
Dill

Citron


Gör såhär:
1. Ta ut en rund cirkel med ett glas ur varje brödskiva. 
2. Blanda ingredienserna till en smet. Vispa grädden hårt och blanda försiktigt i den med resten av ingridienserna. 3. Lägg räkor på hälften av brödskivorna, längst ut på varje skiva, så att inte smeten rinner ur. Fördela sedan 1/3 av smeten på hälften av skivorna. Lägg på de övriga som lock. 
4. Bred sedan Creme Freish på sidorna och täck väl. Ha sedan på resten av smeten ovanpå bakelserna. 
5. Låt stå och dra övertäck i kylen i ett dygn. 
6. Ta ut ur kylen och rulla sedan varje bakelse i ”mosade” ostkrokar. Dekorera var och en med några räkor, lite svartkaviar, citronskiva och dillvippa.




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!